SİYASET

Teoman Sancar CHP'den neden istifa etti? Melih Gökçek'e twit sildiren sebep ne?

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifa sebebi henüz resmi olarak açıklanmazken, gündeme bomba gibi iddialar düştü...

Ankara CHP'deki yeni bir skandal iddialarını konuşuyor. CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine istifa ettiği ve kararın altında da büyük bir skandalın olduğu ileri sürüldü.

Deneyimli gazeteci Yalçın Bayer, Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasının ardındaki gerçeğin sanılandan farklı olduğunu yazdı.

Sancar'ın kararını duyurmasının ardından Muharrem İnce'nin ekibine katılacağı iddia edilmişti.

"AYIP DİYE NİTELENDİRİLEN BU SKANDAL..."

Bayer twitter'dan CHP'lilerin yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söyleyerek şunları yazdı:

"Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!"

MELİH GÖKÇEK: YER YERİNDEN OYNAYACAK

Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın istifasıyla ilgili bir açıklama da Melih Gökçek'ten geldi. Sancar'ı istifasıyla ilgili önce kutlayan Gökçek daha sonra bu tweeti silerek "Kutlama mesajımı sildim çünkü Sancar'ın istifası, onurlu bir istifa değilmiş" yazdı. İşte Gökçek'in o tweeti;

"CHP Mv. Teoman Sancar hakkında "Sizi kutluyorum" diye tweet atmıştım. Tweetimi sildim. Çünkü Teoman Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi."

BARIŞ YARKADAŞ NE DEMİŞTİ?

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı, genç bir kıza tecavüz ettiği iddialarının Canan Kaftancıoğlu tarafından ört bas edilmeye çalıştığını söyleyen Gazeteci Barış Yarkadaş, "Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir koşulda" diye konuşmuştu.

AKLA O SORU GELDİ: YİNE Mİ TACİZ?

CHP'deki taciz tecavüz vakalarının ayyuka çıktığı bir dönemde gelen bu istifanın arkasında da yine böyle çirkin hadisenin yaşanmış olabileceği düşünülüyor.

Gazeteci Yalçın Bayer'in açıklamalarından anlaşıldığı kadarıyla Teoman Sancar'ın istifasının arkasında 'ayıp' diye nitelendirilen bir skandal var...

Yorumlar
Günün Manşetleri