SİYASET

Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun son yalanını böyle deşifre etti

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksü, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Melen Barajı üzerinden başlattığı algı operasyonunu yerle bir etti.

CHP'li İmamoğlu'nun Melen Barajı üzerinden başlattığı algı operasyonuna Tevfik Göksü, "Sayın İBB Başkanımızın geçen günlerde bir açıklama yapmış. ‘Melen suyunu 5 yıl sonra göreceğiz’ diyor. Ya insan Allah’tan korkar. Hadi kuldan utanmayı bir kenara bıraktın. Allah’tan korkar… Bu kadar algı operasyonu bu kadar manipülasyon ya sizi rahatsız etmiyor mu? Aynaya baktığınızda rahatsız olmuyor musunuz?" sözleriyle yanıt verdi.

"HÜKÜMETE ÇIKIP TEŞEKKÜR ETSENİZ NE OLUR?"

Tevfik Göksü açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Bakın 2020 yılında İstanbul 1 milyar 90 metreküp su tüketmiş. Tükettiği bu suyun yüzde 49.39’u Melen’den gelmiş. Kahramanlık şu… Bunu gizliyor. Niye gizliyor? Çünkü 2022 yılında Melen Barajı bitiyor. Açıklamaya bakın ‘Melen suyu 5 yıl sonra gelecek’ diyor. Ne yapacak? Güya kahraman olacak. Hani kahraman kitabı yazıldı ya… İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanıysanız mutlu olun. Kentinizde suyla ilgili bir şey var… Hükümet demiş ki ‘2022’de sana Melen Barajını teslim edeceğim’

Her şeyiniz yalan. Ben bu yalan kelimesini kullanmaktan imtina ediyordum. Artık yalan kelimesi de sizi tarif etmiyor. Ne olur çıkıp teşekkür etseniz?       

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri