SİYASET

Ümit Özdağ, Meral Akşener'in yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti'den istifasını açıkladığı konuşmada, Meral Akşener tarafından yaptırılan anketin sonucunu açıkladı. Özdağ, ankette katılımcılara, ''Ümit Özdağ İYİ Parti'den ayrılır ve yeni parti kurarsa yüzde kaç oy alır?'' şeklinde soru yöneltildiğini iddia etti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik "FETÖ'cü" çıkışı sonrası ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla partisine dönen İYİ Parti Ümit Özdağ, istifasını duyurdu.

Özdağ, istifasını duyurduğu basın açıklamasında dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

Akşener'in kendisi hakkında yaptırdığı anketin sonuçlarını paylaşan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

''Akşener bir araştırma yaptırmış ve şu soruyu sormuş Ümit Özdağ İyi Parti'den ayrılır ve yeni parti kurarsa yüzde kaç oy alır.

Bu sorunun cevabını şimdi paylaşayım sizle. Böylece sizler de Meral Akşener'in yaptığı araştırmaların ciddiyetine inanırsın.

Yüzde 11 diyor...

Ben değerli arkadaşlarımla, ülküdaşlarımla, vatandaşlarımla, vatansever yurtseverlerle, İsmail Koncuk vekilimle uzun süreden beri istişarede bulunuyorum.

Meral Akşener'in merakı, bizim parti kurduğumuz zaman yüzde kaç oy alacağımız şeklinde bir merak.

Bizim böyle bir merakımız yok. Bizim merakımız türkiye için, türk milleti için Atatürk'ün bize bıraktığı mirasın 21. yüzyıla taşınması için bir mücadeleden ibaret. Biz bu mücadeleyi Allah'ın izniyle ve Türk milletinin desteğiyle vereceğiz.''

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri