SİYASET

Yiğit Bulut Fox TV ve Ali Babacan'a ateş püskürdü!

AK Parti'den ayrılarak DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan bugün Fox TV canlı yayındaydı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, ise hem Fox TV'de Fatih Portakal'ı hem de Ali Babacan'ı topa tuttu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut da hem Fox'a hem de Çalar Saat'a konuk olan DEVA Partisi Genel başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. 

Yiğit Bulut önce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerinden "Tekalifi Milliye hatırlatılıp 'zor günlerden geçiyoruz' denilerek mevduatı veya tasarrufu olanlardan para istenmesin bir de! Korona sonrası ödeyelim derlermiş bir de! Olmaz olmaz diyemiyorum maalesef!" ifadelerini kullanan Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın sözlerini hatırlattı.

"Fatih Portakal’ın “Devlet paralarımıza el koyabilir” şarkısı söylediği FOX’ta şimdi mikrofonu Babacan’a verip aynı şarkıyı üstü kapalı söyletiyorlar! FOX bir Türkiye kanalı değil!" diyen Bulut sonrasında da şu ifadeleri kullandı:

yiğit bulut

İçimizdeki yabancıların dışarıdaki yabancılara hizmet ettiği bir yapı. Fakat anlamadığım şu;

Yıllarca bu ülkede başbakan yardımcılığı yapmış biri neden bu Fox ile aynı şarkıyı söyleyip kendi devleti milleti aleyhine bu adımları atar!! Türkiye bu günleri ve bu kişileri unutmayacak!! Türkiye bu günlerden güçlenerek, Türk milleti zorluktan daha da kenetlenerek çıkacak.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri