SPOR

Abdülkadir Ömür hayalindeki takımı açıkladı! Umarım orada oynayabilirim

Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür, hayalindeki takımın Barcelona olduğunu söyleyerek ''Umarım bir gün orada oynayabilirim'' dedi.

Abone olTrabzonspor'un altyapısından yetişen milli futbolcu Abdülkadir Ömür, kulüp dergisinin mayıs ayı sayısına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamayı çok istediğini dile getiren Abdülkadir Ömür, hayran olduğu kulübün ise Barcelona olduğunu söyledi.

Abdülkadir Ömür'ün açıklamaları şu şekilde:

'KULÜBÜME PARA KAZANDIRIP ÜLKEMİ TEMSİL EDECEĞİM'

"Bu haberlerin çıkmasının hem benim hem de kulübüm için gurur verici olduğunu düşünüyorum. Özellikle sezon başı benim için oldukça hareketli geçmişti. Başkanımızla da görüşmeler yapıyorduk.

Yüksek miktarda teklifler geliyordu. Beni gururlandıran kısım buydu. Hem kulübüme para kazandırıp hem de ülkemi yurt dışında temsil edeceğim. Bu yıl burada kaldım. Gelecek yıl ne olur bilemeyiz. Teklifler gelince çok mutlu oluyoruz. Her şeyin hayırlısını Allah bilir. Bize izin verecek olan başkanımızdır. Kendisinin izni olmadan bir yere gidemeyiz."

''MESSİ'YE BENZETİLMEK İNANILMAZ BİR MUTLULUK''

"Her zaman Messi'yi izliyordum. Onun yüzünden mevkimi değiştirdim. Orta sahada oynuyordum. Sonra sağ veya sol açık oynamaya başladım. Sol ayaklı ve onun gibi top sürüp pas attığım için benzetiyorlar sanırım. Bu inanılmaz bir mutluluk benim için. Onun kadar iyi bir futbolcu bir daha gelir mi, bilemeyiz ama ona benzetilmek çok güzel.

Onunla yan yana oynamayı sürekli hayal ediyorum. Bu durum bir futbolcunun gelebileceği zirve diyebilirim. Barcelona ve Messi hayranlığımı herkes biliyordur zaten. Yaşanılması zor bir hayal gibi görünüyor ama ben bu hayali her zaman kuruyorum. İnşallah Allah nasip eder."

''UMARIM İLERDE BARCELONA'DA OYNARIM''

"Hayal kurmayı ve bu hayallerimin gerçekleşmesi için çalışmayı seven birisiyim. En büyük hayalim de Trabzonspor’da forma giymekti. Bunu kısa süre içerisinde gerçekleştirdiğim için ayrıca çok mutluyum.

Son olarak da Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamayı çok istediğimi vurgulamak istiyorum. Barcelona Kulübü’nün hayranıyım. Bu nedenle yapılan bu yakıştırmalar beni mutlu ediyor. Oyuncularından oyun sistemlerine kadar çok beğendiğim bir kulüp. Umarım ileride orada oynayabilirim."

Yorumlar
Günün Manşetleri