SPOR

Abdurrahim Albayrak'tan Falcao'ya teklif açıklaması

Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı formayı giydiği günden bu yana beklentileri bir türlü karşılayamayan Radamel Falcao'ya teklif gelip gelmediğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray muhabirlerine verdiği yemek davetinde açıklamalar yaptı.

Transfer için konuşan Albayrak, "Transfer döneminde üzerimize düşeni yaptık. Hocamızın istediği transferleri yapabilmek için bir ekip halinde çalıştık. Fernandes'in transferi Türkiye'de bir rüyaydı ve bu rüyayı Fatih Terim gerçekleştirdi. İç transferde tüm oyuncularla teker teker konuşacağız. Yarın hatta birkaçının menajeri ile konuşacağız. Bunlar kolay değil. 33 milyon euro, bu sene tribünden kaynaklanan hasılat kaybımız var" diye konuştu. 

FALCAO TAKIMDA KALACAK MI?

"Falcao takımda kalacak mı?" sorusuna ise Albayrak, "Falcao'nun doğumgününü kutluyorum. Kendisine de sevgilerimi gönderiyorum. Hediyesini inşallah kendisine takdim ederim. Falcao bir markadır. Türkiye'ye gelemez dediler, ancak geldi. Falcao için Galatasaray'a gelen teklif yok. Falcao, çok değerli bir oyuncumuzdur. Eğer teklif gelirse önce hocamızla konuşuruz sonra yönetimle değerlendiririz" yanıtını verdi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri