SPOR

Ağaoğlu'dan Dilmen'e sert yanıt!

Beşiktaş maçının ardından yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'a Alexander Sörloth'un bonservisini almasını tavsiye etmişti. Dilmen'in önerisine Ahmet Ağaoğlu'ndan sert yanıt geldi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Sörloth'un sözleşmesi neden herkesin derdi oldu? Bizde kiralık, satın alma opsiyonu önümüzdeki yılın Mayıs ayında bende. Aynı zamanda buyout maddesi de var. Ben şu anda opsiyonu kullanırsam, buyout maddesi de devreye girmiş olacak. Bıraksınlar, geldiğinde söylenen sözleri ben hatırlıyorum, biz ne yaptığımızı bilen bir kulübüz.

DİLMEN'E SERT YANIT

Rıdvan Dilmen'in, "Sörloth'un bonservisini hemen alsınlar" sözüne de yanıt veren Ağaoğlu, "Beşiktaş maçında 3 büyük ligden 5-6 scout gördüm, izleniyor. Gol krallığında Avrupa'da 5. sırada olan ve sürekli artan bir performansı olan oyuncuyu herkes izler ama bizim 2 yıllığına kiraladığımız bir oyuncu. Seneye 31 Mayıs'ta ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Eksik olmasınlar, hemen bu akşam bonservisi alsınlar demiş bir arkadaş, emri olur, başka istekleri varsa ona göre hareket edelim." dedi.


 

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri