SPOR

Ahmet Çakar'dan bomba Falcao yorum: Ayağı kopsa uzardı

Galatasaray'ın dün Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede Radamel Falcao, sakatlık dönemi sonrasında çıktığı ikinci maçında yalnızca 28 dakika sahada durabildi. Ayağında yeniden bir sakatlık yaşayan Falcao, ikinci yarının başında girdiği maçtan 74. dakikada çıktı.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor ile Türk Telekom Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma, başladığı gibi 0-0 sona erdi. 

Galatasaraylı Emre Kılınç, 51. dakikada Amilton'a arkadan yaptığı hareket nedeniyle hakem Abdulkadir Bitigen tarafından oyun dışına gönderildi. Galatasaraylı futbolcu, Süper Lig kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü. 

Marcao ise 55. dakikada sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen Brezilyalı, İttifak Holding Konyaspor maçında takımını yalnız bırakacak. 

Galatasaray'da ikinci yarının başında oyuna giren Falcao ise 74. dakikada sakatlanarak oyun dışı kalırken; maça kaptan çıkan Arda Turan'a 81. dakikada sarı kart çıktı.

Tecrübeli oyuncu da cezalı duruma düştü ve Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar Falcao'nun sakatlığı konusundaki yorumu ilgi gördü.

Falcao'yu sert bir şekilde eleştiren Çakar, şu ifadeleri kullandı:

''Falcao... Çok yazık. Ayağı kopmuş olsaydı uzardı... Takımının ona en çok ihtiyacı olan maçta 28 dakikada 'Sakatlandım' deyip çıkıyor. Üstelik kazandığı ciddi bir servet var. Galatasaray şampiyonluğu kovalamak istiyorsa mutlaka çok iyi bir santrfor almak zorunda.''

Yorumlar
Günün Manşetleri