SPOR

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman'ı bombaladı!

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında kürsüye çıkan Ahmet Nur Çebi, eski başkan Fikret Orman hakkında olay açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kulübün maddi zorluklarını anlatan Ahmet Nur Çebi ''Fikret Orman hiçbir şeyi devretmeden neden kaçıp gidiyorsunuz. Çok üzgünüm arkadaşlar, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.'' diyerek isyan etti..

İşte Fikret Orman'a sert eleştirilerde bulunan Çebi'nin bomba açıklamaları..

DURACAĞIN YERİ BİL!
Kulübün bir önceki başkanı Fikret Orman'a tepki gösteren Çebi, "Ben Fikret Orman ile ilgili bildiklerimi, bilmediklerimi burada anlatmak istemiyorum. Denetleme kurulu çalışmalara başladı. Her şeyi ortaya çıkaracağız! Ben ve yöneticilerim Abdullah Avcı'yı ne zaman eleştirdik. Ama ben, Fikret Orman yönetimi tarafından Şenol Güneş'in hedef haline getirildiğini ve hocanın küstürüldüğünü biliyorum. Ben Futbol A.Ş'den hakkım olan paramı aldım, çalmadım! Sen de paranı koydun, 1 sene sonra aldın. Ben 6 sene sonra aldım. Biraz adaletli, vicdanlı ol. Duracağın yeri iyi bil" ifadelerini kullandı.

AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM
Başkan, "Çok üzgünüm. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Fikret Orman diyor ki; Ali Koç para vermiş, sen de ver. Ben Ali Koç değilim, beni ezmeye mi çalışıyorsun? Ali Koç başkanken sen de başkan değil miydin? Sen neden vermedin? Ayıp artık. Başını eğ, ettik bir halt de" şeklinde konuştu.

ELEKTRİK FUTURASI İÇİN PARAMIZ YOK
2 milyar 961 milyon 902 bin 493 lira olan kulüp borcuna ilişkin de konuşan Çebi, "Elektrik faturasını ödemek için bile para yok! Bu şartlardan çıkabileceğimiz tek yol kaldı; bağış kampanyası. Herkesten destek bekliyoruz. Bizim için 1 lira da değerli, 10 bin lira da. Size söz veriyorum, başarılı olacağız!" dedi.

ALİ KOÇ'LA MI EZİYORSUN?
Çebi ayrıca, ''Bu kulüp yaşayacak. Namusuyla, kapısında haciz memuru olmadan yaşayacak. Ama ben destek olacaksınız. Ben yalnız bırakılırsam bir şey yapamam. Ben gelmişim. Ali Koç gibi para vermeliymişim. Ben Ali Koç değilim, o da başka bir kulüp. Senin işin benle. Beni Ali Koç'la ezmeye mi çalışıyorsun. Sen Ali Koç göreve geldiğinde Beşiktaş'ın başındaydın.Sen neden vermedin para o zaman?'' dedi..

Yorumlar
Günün Manşetleri