SPOR

Alex De Souza 'Ne zaman geleceksin?' sorusuna tarih verdi

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, 'Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun?' sorusuna ''Ne zaman çağrılırsam gelirim. Kurslarıma devam edeceğim. 2021'de belgemi elime aldıktan sonra hayat neler getirecek göreceğiz." cevabını verdi.

Fenerbahçe'nin eefsane yıldızı Alex de Souza, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Alex de Souza, kendisine hediye edilen 10 numaralı Türkiye formasını giydi.

Ülkesi takımlarından ve eski kulübü Cruzerio'nun küme düşmesinden dolayı üzüntüsünü belirten Alex de Souza, "Benim desteğim her zaman daha önce oynadığım çalıştığım takımlarla birlikte. Desteğim dün gece onlarla birlikteydi; ancak maalesef olmadı. Cruzero 2. lige düştü ancak yaşadığım şehrin takımı Coritiba 1. lige çıktı." dedi.

NE ZAMAN ÇAĞRILIRSAM GELİRİM

Sarı-kırmızılıların efsane ismi, "Teknik direktör olmaya artık çok sıcağım. 'Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun?' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Kurslarıma devam edeceğim. 2021'de belgemi elime aldıktan sonra hayat neler getirecek göreceğiz." ifadelerini kullandı.

BENİM İÇİN GURUR OLUR

''Teknik direktörlük ve sahalara dönme fikri benim için sıcak'' diyen Alex de Souza, ''Fenerbahçe'nin bir başkanı ve yönetimi var. Teknik direktörlük ve sahalara dönme fikri benim için sıcak. Bunun için bir süreç var. Benim istememle olmaz, Fenerbahçe'den bu takdir sunulursa benim için gurur olur." dedi.

FENERBAHÇE İLE TEMASIM OLMAYACAK

İstanbul'a Fenerbahçe için gelmediğini vurgulayann Alex, ''Buraya geliş amacım sağlık vesilesiyle. Dostlarımla vakit geçirmeye geldim. Fenerbahçe ile bir temasım olmayacak.'' ifadelerini kullandı.

JÜBİLE PLANIM YOK

Jübile sorusuna yanıt veren Alex de Souza, "Jübile mi? Hala orada mıyız? (Gülerek). Oğlum neredeyse 18 yaşına geldi. 7 Aralık 2014'de futbolu bıraktım benim açımdan Fenerbahçe'de jübile veya veda planı şu anlık yok." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri