SPOR

Alex de Souza'dan bomba Aziz Yıldırım sözleri

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve halen bir çok taraftarın sevgiyle andığı sarı lacivertli takımın eski yıldızı Alex de Souza çarpıcı açıklamalar yaptı..

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex De Souza'dan Aziz Yıldırım ile bomba bir itiraf geldi. Aziz Yıldırım döneminde sarı-lacivertli takımda forma giyen Alex de Souza, Diego Lugano ve Deivid de Souza ESPN'e Fenerbahçe anılarını anlattı.

SOYUNMA ODASINA GELMEDEN ÖNCE...
Alex de Souza, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Aziz Yıldırım soyunma odasına gelmeden uyarırlardı. Herkes hazır ola geçerdi. Çıt çıkmazdı. O gidince herkes yaka bağır açar rahatlardı.''

TARAFTARDAN TEKME YEDİM
Diego Lugano ise ''Bursaspor'a şampiyonluğu kaybettiğimizde ilk önce kendimizi şampiyon sanıp taraftarla sevindim. Olmadığımızı öğrenince soyunma odasına gidene kadar taraftarlar beni tekmeledi.'' dedi.

O TELEFONU FIRLATSAYDI...
Aziz Yıldırım'ın bir gün soyunma odasına sinirli bir şekilde girdiğini ifade eden Deivid de Souza, ''Bir maçta kulübedeydim. Oynamak istemiyorum dedim. Ertesi gün toplantıda başkan odaya girdi. 'Kaç para kazanıyorsun' diye sordu. Çok sinirliydi eline bir telefon aldı fırlatacak gibi yaptı. Eğer fırlatsaydı ben de yerimde durmazdım.'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri