SPOR

Alex Telles Gatalatasaray'a kazandırmaya devam ediyor! PSG'den çılgın teklif

Fransız devi Paris Saint Germen, Galatasaray'ın bir sonraki satışından %10 pay şartı ile Porto'ya transfer ettiği Alex Telles'e 20-25 milyon Euro teklif etmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın Brezilya ekliplerinden Gremio'dan transfer ettiği sağ bek oyuncusu Alex Telles, sarı-kırmızılı takıma para kazandırmaya devam ediyor. 

Galatasaray'ın önce İnter'e kiraladığı peşine de Porto'ya 6,5 milyon euroya ek bir sonraki satışından %10 pay almak şartıyla transfer ettiği Telles'e PSG'den teklif geldi.

ALEX TELLES İÇİN 25 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Fransa'nın açık ara lider ekibi PSG, 27 yaşındaki futbolcu için Porto'ya 20-25 milyon Euro civarında bir ücret teklif edeciği öğrenildi.

PSG TELLES'TE KARARLI 

27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu son yıllardaki yükselen performans grafiği ile, Avrupa devi kulüplerin ilgisini çekebilmeyi başardı. Fotomaç'ın Esportes Gaúchazh'dan alıntıladığı habere göre PSG, Alex Telles transferinin bitirmekte oldukça kararlı bir duruş segiliyor.

alex telles

GALATASARAY TELLES'TEN 2 MİLYON EURO KAZANACAK

Fransız ekibi PSG'nin Telles için Porto'ya 20-25 milyon Euro civarında bir bonservis teklif edeceği söyleniyor. Eğer transfer bu şartlarda gerçekleşirse Galatasaray, eski oyuncusundan 1.5-2 milyon Euro kazanacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri