SPOR

Ali Koç başarısızlığın nedenleri tek tek sıraladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FBTV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başlıkları:

"Antalyaspor maçında pek çok maçta verilen, bize gelince verilmeyen Jailson'la aynı şekilde olan bir el var. Kayserispor maçında 3 penaltımız verilmedi. Tüm Türkiye'nin tartıştığı bir maç olmasına rağmen ertesi hafta maç aldı Arda Kardeşler. Yeni Malatyaspor maçında kaçırdığımız penaltının tekrar edilmesi gerekirdi, 1 hafta sonra biz yapınca tekrar edildi ama bu doğru karardı." açıklamasında bulundu.

"14-15 PUAN KAYBINDAN BAHSEDİYORUZ"

"Burada 14-15 puandan bahsediyoruz. Bunun sadece yarısını saysanız, tablonun ne kadar fark ettiğini göreceksiniz. Tabii bunlar saha içinde yaşananlar, bunun bir de saha dışında yaşananları var. TFF, aldığı kararlarla sadece bizi zayıflatmakla kalmamış, tüm yarışın tamamını kökünden etkilemiştir. Sezon ilerledikçe etki daha da artacak, göreceksiniz. Teknolojik nimet iyi niyetle kullanılmadığı zaman bu nimet iyi bir sonuç vermiyor."

"NİHAT ÖZDEMİR'E KIZGINIZ"

"Nihat Özdemir 18 yıl Fenerbahçe'de hizmet vermiş, Fenerbahçe'ye mesai harcamıştır. Şahsı bir problemim yok. Söz konusu Fenerbahçe ise benim için kırmızı çizgi orasıdır. Nihat Bey'e kırgınız, kızgınız. "

"BAZI ŞEYLER VAR ODASINDA KURGULANIYOR"

"Teknoloji nimettir, bir sürü fayda getirir. Teknolojiyi kullanan insanın niyeti önemlidir. Hatayı VAR ile düzeltmek mümkünken göz göre göre bu yoldan sapılmasında iyi niyet görmüyorum. Futbolun her yerinde teknoloji var. Teknolojiyi kullanan insanların niyeti çok önemli. Eskiden sahada kurgulanan bazı şeyler, artık VAR odasında kurgulanıyor. Yayıncı kuruluş tüm görüntüleri VAR'a yolluyor. beIN SPORTS'a çıktığım programda da dediğim gibi basketbolda, voleybolda olduğu gibi challenge hakkı verilsin. VAR'ın çok daha iyi kullanılabileceğine inanıyorum. Bir sonraki seçim ne zaman olacak bilmiyoruz ama bu şekilde yönetim kurulu belirlemek bir fayda vermiyor. Burada bahsettiğim konular sadece Fenerbahçe'nin değil, hepimizin sorunları. Bu bir takımın çözebileceği sorunlar değil. Gelin, hep birlikte çözelim."

"YARIŞIN DIŞINA İTİLMEYE ÇALIŞILİYORUZ"

2011'de alınterimizle kazandığımız kupayı almaya çalıştılar. Bugün de yarışın dışına itilmeye çalışılıyoruz. Camiamızın şu günlerde bilhassa iletişim konusunda desteğe ihtiyacı var. Bunlar tesadüfen söylenen şeyler değil. Her türlü desteğe ihtiyacımız var, destek olmayacaklara da köstek olmayın diyorum.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri