SPOR

Ali Koç: Fenerbahçe etrafında dönen algı operasyonları var

Koronavirüs pandemisi nedeniyle online ortamda yapılan Fenerbahçe Kulübü Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısında konuşan Başkan Ali Koç, kulübe yöneltilen eleştiriler hakkında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Rakip takım yöneticilerinin kendileri hakkında konuşmalarını ve çıkan haberler ile ilgili konuşan Ali Koç, şu açıklamalara imza attı:

"Fenerbahçe için transfer yapamaz dediler. Devre arasında yapamadığımızda her şey güzeldi. Üstüne limitler açıldı, Türkiye gerçeklerinin yakından uzaktan alakası yok.

Biz doğru hamleleri yapıp bankaların desteğini alıp, pahalı futbolcularla kontrat yenilemeyip, Vedat ile Jailson'u satttık. Bir sürü oyuncu aldık, mukaveleleri gidenlere göre çok düşük.

''FENERBAHÇE'NİN MHK'Sİ DEDİLER''

Bu hamleleri yapınca Fenerbahçe kural tanımıyor, hile yapıyor diye kakafoni başladı. Sağ olsunlar kongre üyelerimiz ne olduklarını görüyorlar. Yok MHK değişti, Fenerbahçe'nin MHK'sı dediler. Fenerbahçe'nin TFF ile yaşadıkları ortada. 6 ay önce şampiyonluğumuza malolan bir transfer yapamadık, sol bek alamadık. O zaman hiçbir problem yok ama biraz böyle oldu mu hemen şampiyon olacağız.

''FENERBAHÇE ETRAFINDA DÖNEN ALGI OPERASYONLARI VAR''

Şımarık Fenerbahçe diyorlar hemen. Fenerbahçe şeffaf değil diyorlar. SPK'nın baremleri var ve onlara göre açıklıyoruz. Bizim etrafımızda dönen senaryolar, Fenerbahçe etrafında üretilen algı operasyonları var. Biz işimize bakmaya çalışıyoruz. Omuz omuza verdik, camianın hak ettiği başarıyı sağlamak istiyoruz. Fenerbahçe şampiyon tuzağına düşmeyeceğiz ve işimizi en iyi şekilde yapacağız.

''GENCİZ TECRÜBEMİZ EKSİK AMA ÇOK DİNAMİĞİZ''

Camiamıza söylüyorum ne olur basında çıkan Fenerbahçe şampiyon söylemleri içinde bulunmayın. 3. yılına giren bir başkan, 0 km sportif direktör, 3. takımını çalıştıran bir hocamız var. Genciz, tecrübemiz eksik ama çok dinamiğiz. Birbirimizin artılarını, eksilerini çok iyi biliyoruz. Huzur içindeyiz ve kimyamız uyuşuyor. Doğru yoldayız. Şans bize gülerse daha iyi olacak."

Yorumlar
Günün Manşetleri