SPOR

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım ve adaylık açıklaması

Haziran ayına yapılması planlanan seçimde tekrar Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmayacağı şeklinde yöneltilen soruya cevap veren Ali Koç, Aziz Yıldırım ile arasında yaşananlara ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, NTV'de 'OAnınHikayesi' programına konuk oldu.

“AZİZ YILDIRIM İLE ARAMDA YAŞANAN BAZI OLAYLARDAN DOLAYI..."

Fenerbahçe başkanlığına adaylık sürecine değinen Ali Koç, “3 Temmuz'un verdiği maddi manevi zarar devam ediyor, üzerine yönetimsel yanlışlar falan belli bir noktaya gelindi. Ben her zaman kulübün yanında durdum, dışarıdan da destek verdim. Zamanı gelince detaylı anlatacağım. Aziz başkan ile aramda yaşanan bazı şeylerden dolayı aday olmaya karar verdim. Seçimi de kazandık. Küçüklüğümden beri söylerim ama planlanmış bir şey değildi. Bugüne kadar geldik” diye konuştu.

TEKRAR ADAY OLACAK MI?

Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimde aday olup olmaması ile ilgili görüşlerini belirten Koç, “Bu seçim döneminde ne olacağını kendim açısından bilmiyorum. Ben olayım, olmayayım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın. Ne kadar çok aday, o kadar iyi. Benim seçim döneminde yaşadıklarımı kimse yaşamayacak” dedi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri