SPOR

Ali Koç'u zora sokacak İmamoğlu sorusu!

Fenerbahçe'nin siyasi bazı isimler tarafından bastırılmaya çalıştığını iddia eden Ali Koç'a futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan kritik sorular yöneltildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'la ilgili "Trabzonspor başkanına vermiş olduğum cevap, Trabzonspor'un sırtını devlete dayaması hususuydu. Açıklamalarımın bu kısmıyla ilgili, sponsorlar, localar, devlet bankalarından alınan kredilerle ilgili söylediklerimin tümünün arkasındayım" sözleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe'nin siyasi bazı isimler tarafından bastırılmaya çalıştığını iddia eden Ali Koç'a futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan kritik sorular yöneltildi.

CUMHURBAŞKANI SİYASETÇİ DEĞİL Mİ?

Fenerbahçe'nin siyasetle uzaktan yakından alakası yokmuş gibi davranan Ali Koç'a Ahmet Çakar'dan bomba yorumlar geldi.

Çakar, "Trabzonspor'u kolluyorlar, Fenerbahçe'yi aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bakın bu çok tehlikeli bir söylemdir. Çünkü siz eğer böyle derseniz sayın Ali Koç, adama sorarlar... Türkiye'deki bir numaralı siyasetçi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a genel kurulunuzda 25.yıl plaketini siz takdim etmediniz mi?" dedi.

ALİ KOÇ MASON LOCALARININ ALETİ Mİ OLUYOR?

Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan duayen isim sözlerine şu şekilde devam etti.

Çakar, "Bakın hak yiyorsunuz. Bu hak yemeniz dışında topluma zarar veriyorsunuz. Hakem kötüdür demek başkadır bazı siyesetçiler Trabzonspor'u şampiyon yapmak istiyorlar sözü son derece tehlikelidir."  

Çakar, bu şekilde davranırsa Ali Koç için masonların aleti mi oluyor derler ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU FENERBAHÇE'YE ŞİKECİ DEMEDİ Mİ?

İmamoğlu,"Şike" kumpası sırasında 15 Temmuz sonrası kapatılan FETÖ'ye ait Samanyolu TV'nin vazgeçilmez konukları arasındaydı. İmamoğlu bazen konuk olarak bazen de telefon bağlantısı ile örgütün Fenerbahçe ile birlikte bazı kulüpleri hedef alan "Şike" kumpasına açıkca destek vermişti.

Bu konuyada değinen Çakar, 3 Temmuz şike sürecinde Fenerbahçe'nin aleyhinde konuşan eski Trabzonspor yöneticisi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun stadda kapıda karşılanıp alkışlanmasına bu ne perhiz bu ne laha turşusu sözleriyle değerlendirdi.

ALİ KOÇ İNSANLARI GERİYOR

Ali Koç'un insaları ve toplumu gerdiğini dile getiren futbol yorumcusu Çakar, bu söylemlerin basit olmadığını ve çok tehlikeli yerlere gideceğini dile getirdi.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri