SPOR

Arda Turan transferinde flaş gelişme! İmzaya gidiyor

Başakşehir'le olan sözleşmesi feshedilen Arda Turan'ın geleceği merak konusu olmuştu. Yıldız futbolcu hakkında sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi..

Yıldız futbolcu Arda Turan Galatasaray’a transfer olmak için bekledi ama yönetim veto etti! Bu gelişmenin üzerine Arda Turan’ın boşta kalacağı düşünülürken sürpriz teklif Japonya’dan geldi. Arda Turan, Japonya Ligi takımlarından Urawa Reds ile görüşme halinde. 

SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI
Şu anda Barcelona’nın futbolcusu olarak görünmesine rağmen Katalan ekibinin kesinlikle düşünmediği tecrübeli oyuncuya Urawa Reds’in talip olduğu ortaya çıkarken, Arda Turan’un bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

İYİ BİR KADRO KURMAK İSTİYORLAR
Damiao, İniesta, David Villa, Vermaelen, Jo gibi ünlü yıldız futbolcuların top koşturduğu ligde mücadele etmeye hazırlanan Arda’nın geçtiğimiz sezon J1’i kötü bir yerde bitiren Urawa Reds’le görüşmelerini sürdürdüğü kaydedilirken, Japon yöneticilerin 2014 yılındaki başarıyı yeniden tekrarlamak için iyi bir kadro kurmayı planladıkları bildirildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR
Bu sezon Medipol Başakşehir'de 12 resmi maça çıkan 33 yaşındaki Arda Turan'ın Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri