SPOR

Avcı: Bu galibiyeti ülke puanı için almak istedik

Slovan Bratislava galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, " Hem prestij hem ülke puanına katkı sağlamak için kazanmak istiyorduk. Son 30 dakika taraftarların devreye girmesiyle oyuncularımız inanılmaz karakter ortaya koydular." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava'yı 2-1 yendiği karşılaşmada son bölümleri iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, gruptaki ilk 4 maçı mağlubiyetle tamamladıklarını belirterek, "Beşiktaş için bu çok doğru ve şık durmuyordu. Geçmiş maçlara baktığımızda 7-9 puanımız olabilirdi. Hem prestij hem ülke puanına katkı sağlamak için kazanmak istiyorduk. Son 30 dakika taraftarların devreye girmesiyle oyuncularımız inanılmaz karakter ortaya koydular." diye konuştu.

Kazanmalarına rağmen bazı sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Avcı, "Bazen oyuna geç girmek bazen sonucu sonuna bırakmak gibi sıkıntılar yaşıyoruz. Vazgeçmeden karakter ortaya koymak beni mutlu etti. Taraftar da oyuncuyu itti. Pazartesi (Kayserispor maçı) oyuncularım oyuna daha erken girecektir. Taraftarların desteği de olacak. Kulübenin heyecanı ve coşkusu da beni mutlu etti. Umarım bu devam eder." değerledirmesinde bulundu.

Oyuncuların kazanarak coşkuyu yaşadıklarını vurgulayan Avcı, "Bunu genele yaymamız lazım. Konyaspor maçının 30 dakikalık bölümünü çöpe atmamamız lazım, Bratislava karşısında son 30 dakikadaki coşkumuzu genele yaymalıyız. Doğru şeyleri yapıp kazanmak bazı şeyleri daha da hızlandıracak." diye konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri