SPOR

Aykut Kocaman ağlayarak veda etti! İşte o anlar

İttifak Holding Konyaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Aykut Kocaman bugün tesislerden ayrıldı. Öğlencileri ile vedalaşan Aykut Kocaman duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamadığı anlar ise kameralara yansıdı..

Konyaspor'da Aykut Kocaman dönemi resmen sona erdi. Süper Lig'de kötü günler geçiren ve 2 Kasım 2019 tarihinden bu yana sahasında gol sevinci yaşanmayan takımda teknik direktör Aykut Kocaman'ın görevine son verildi.. 

SAYGI DUYARIM
Son olarak Denizlispor ile sahasında 0-0 berabere kalan Konyaspor'da Aykut Kocaman, maç sonunda yaptığı açıklamada "Yönetimin alacağı her karara saygı duyarım" ifadelerini kullanmıştı.

AĞLAYA AĞLAYA GİTTİ
54 yaşındaki teknik adam, bugün tesislere gelerek futbolcularla vedalaştı. Tesislerin çıkışında kendisini bekleyen bir grup taraftarla görüşen Kocaman'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Deneyimli teknik adam hiçbir açıklama yapmadan taraftarın tezahüratları arasında tesislerden ayrıldı.

KÜME DÜŞME KORKUSU YAŞIYOR
21 Haftası geride kalan Süper Lig'de Konyaspor, düşme hattının 3 puan üzerinde bulunuyor. Şimdiye dek 16 kez rakip fileleri havalandırabilen Konyaspor, bu anlamda ligin son sırasında bulunuyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri