SPOR

Başakşehir Başkanı hakkında flaş iddia! Hakemlerle Beykoz'da buluştu mu?

Karadeniz Gazetesi, Gümüşdağ''ın olası TFF Başkanlığı sürecinde hakemliği bırakmaya hazırlanan 4 isimle MHK ve Gözlemciler kurulu üzerine fikir alışverişi yaptığını öne sürdü.

Eski hakem Selçuk Dereli'nin gündeme getirdiği Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın beraberinde Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil'le Riva'da hakemlerin kampını ziyareti, şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde "hakemleri baskı altına alma niyeti" taşıdığı gerekçesiyle çok yanlış bulundu.

Üstelik bu ziyaret yalanlanmadı.

Bu konu gündemdeki yerini korurken, Gümüşdağ ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor kamuoyu, özellikle de Trabzonspor camiası Gümüşdağ'dan bu iddiaların cevabını bekliyor.

Hatta pazar günü Trabzon'da üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda da bu iddia üstü kapalı olarak ifade edilmiş, "TFF'yi Gümüşdağ yönlendiriyor" yorumu yapılmıştı.Bilindiği üzere daha önce Aziz Yıldırım tarafından TFF başkanlığına aday gösterilmesi düşünülen Gümüşdağ'ın bu hedefi 3 Temmuz sürecinin patlak vermesi ve tapeler nedeniyle rafa kalkmış, Mehmet Ali Aydınlar TFF Başkanı olmuştu.

Hakkında çıkan tapeler nedeniyle çok yıpranan ve o dönemde TFF başkanı olamayan Gümüşdağ'ın içindeki TFF aşkının hiç bitmediği dile getirilirken, 3 Temmuz sürecinin kapanmasıyla birlikte hayalindeki projeyi raftan tekrar indirdiği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Beykoz konaklarında süper ligin deneyimli hakemleriyle bir araya geldiği iddia edilen Göksel Gümüşdağ'ın, gelecekle ilgili planlar yaptığı iddia edildi.

Hakemliği bırakma aşamasına gelen isimlere TFF Başkanı olduğu takdirde MHK ve Gözlemciler kurulunda görev vaat ettiği söylenen Gümüşdağ'ın sessiz ve derinden yürüdüğü iddia edildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri