SPOR

Başakşehir'den Kırmızı Şeytanlar'a futbol resitali!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Medipol Başakşehir, H Grubu üçüncü maçında İngiliz temsilcisi Manchester United’ı 2-1 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü haftasında temsilcimiz Başakşehir ile İngiliz devi Manchester United karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir, 2-1'lik skorla kazandı.

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk golünü 13. dakikada Demba Ba attı. İlk golün asistini yapan Edin Visca, 40. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü attı. Manchester United, 43. dakikada Anthony Martial ile maçın skorunu belirledi.

Başakşehir, bu sonuçla birlikte grupta puanını 3'e yükseltti. İlk 2 maçını kazanan Manchester United ise 6 puanda kaldı. Öte yandan, Manchester United İstanbul'da oynadığı son 3 maçında da mağlup oldu. İngiliz devi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı da sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Grubun 4. hafta maçında Başakşehir ile Manchester United, 24 Kasım Salı günü karşı karşıya gelecek.

BAŞAKŞEHİR 2 - 1 MANCHESTER UNITED

STAT: Fatih Terim Stadı
HAKEM: Davide Massa
SAAT: 20.55
YAYIN: beIN Sports 1

BAŞAKŞEHİR: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Mbombo, Aleksic, İrfan, Berkay, Visca, Deniz, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

MANCHESTER UNITED: Henderson, Wan-Bissaka, Maguire, Tuanzebe, Luke Shaw, Matic, Van de Beek, Mata, Bruno Fernandes, Rashford, Martial
TEKNİK DİREKTÖR: Ole Gunnar Solskjaer

Yorumlar
Günün Manşetleri