SPOR

Başkan Koç açıkladı! Erol Bulut'la yollar ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor galibiyetinin ardından Teknik Direktör Erol Bulut'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Koç, hafta içerisinde teknik direktör Erol Bulut ile yaptığı görüşmelerin sorulması üzerine, şunları kaydetti: "Fenerbahçe’de hoca olmak çok zordur. Bir günde getirirler, bir günde götürürler. Camiamızın duygu ve düşünceleri çok çabuk tavan ve taban yapabiliyor. Bizim işimiz kenetlenmek, aile ortamını sağlayabilmek. Bugün bir ve bütün olunca neler olabileceğini gösterdik. Biz sosyal medyaya göre ya da gazetede yazanlara göre hareket etseydik pek çok değişiklikler yapmamız gerekirdi bugüne kadar. Tabii ki bu söz konusu değil. Bizim burada yapmamız gereken Erol hoca ve ekibine başta sportif direktörümüz, ondan sonra biz, futboldan sorumlu yönetim kurulu üyeleri ve başkan olarak onun başarılı olabileceği, takıma en büyük potansiyeli getireceği ortamı sağlamaktır. Zaman zaman bu ortamı sağlayamamış olabiliriz. Ama inanın hem hocamız, hem sportif direktörümüz hem de yönetimimiz elinden geleni yapıyor. İnşallah bu bir dönüm noktası olur. Bundan sonra sakatlarımız da düzelince tekrar bir seviyeye başlarız. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp, mutlu sona ulaşmaya çalışırız."

"BİZİM İÇİN HER SPORCU DEĞERLİ"

Spesifik oyuncular üzerine herhangi bir yorum yapmak istemediğini vurgulayan Koç, "Ama şunu söylemek istiyorum, bu gibi kararlar ortak alınan kararlardır. Ne hoca kendi başına alır, ne de sportif direktör ve yönetim kurulu. Oturulur istişare edilir kulübün çıkarları için ne hayırlısıyla o yapılır. Bizim için her sporcumuz değerdir. Bu kulüp için önemlidirler. Bugün kadroda olmazlar yarın olur. Futbolun içerisinde bunlar vardır. Çok satır arası okumaya gerek olmadığını düşünüyorum." diye konuştu.

Ali Koç, bu hafta psikolojik olarak herkesin elini taşın altına koyduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı: "Bu hafta psikolojik olarak hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Bir iki ziyaretimiz oldu arkadaşlarımızla. O ziyaretler neticesinde takımda inisiyatif kullanma, sorumlulukları ele alma ve reaksiyon gösterme için kenetlenme olduğunu gördüğüm için umutlu geldik buraya. Trabzonspor zor bir ekip. Hele kendi sahasında çok daha zor bir ekip. Dolayısıyla böyle bir ortamda, bizden beklenti düşükken sıkıntılar yaşanan ortamda, böyle bir deplasmandan 3 puan almak altın değerindedir. Çok güzel bir saha vardı burada. Ayrıca sahayı bu şekilde tuttukları için Trabzonspor’u kutlarım."

Yorumlar
Günün Manşetleri