SPOR

Belhanda'nın sözleri kulüpte kaos başlattı

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda'nın Sivasspor maçının ardından yaptığı ve sahanın zemininde sıkıntı sebebiyle kulüp yöneticilerini eleştirdiği açıklaması ortalığı karıştırdı...

Demir Grup Sivasspor karşısında kaçan iki puanın üzüntüsünü yaşayan Galatasaray, diğer yandan da Belhanda sorununu kucağında buldu.

BÜYÜK RAHATSIZLIK YARATTI

Sarı-kırmızılı ekibin maçlarını oynadığı Türk Telekom Stadı'nın zemininin futbola müsait olmaması, teknik heyet ve oyuncuların eleştirisine neden olurken, Faslı futbolcunun bunu söyleyiş biçimi büyük rahatsızlık yarattı.

TERCÜMAN ÇEVİRMEDİ

Demir Grup Sivas maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, Türk Telekom Stadı'nın kötü zemini nedeniyle yönetimi hedef alan Belhanda'nın, "Yöneticiler, instagram ve twitter'da dolaşmak yerine zeminle ilgilenmeliler" sözleri, kulüp tercümanı tarafından çevrilmese de, Fransızca bilen Galatasaray'daki birçok kişi, bunu anladı ve iş bu noktaya geldi.

KADRO DIŞI İSTEĞİ

Bazı yöneticiler, yıldız futbolcunun hemen cezalandırılmasını hatta kadro dışı bırakılmasını gündeme getirdi.Ancak böyle bir adıma, teknik direktör Fatih Terim'in vereceği reaksiyon düşünülerek harekete geçilmediği öğrenildi.

SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ DURDURULMALI TEPKİSİ

Belhanda'nın sözlerini saygısızlık olarak yorumlayan idareciler, futbolcu ile sözleşme uzatma görüşmelerinin durdurulması yönünde düşünceleri bulunuyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve yönetim ile görüşmelerini yürüten Faslı yıldız için teknik direktör Fatih Terim 'kalsın' raporu vermiş ve ısrarını dile getirmişti. 

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri