SPOR

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri

Beşiktaş-Galatasaray derbisi saat kaçta? Beşiktaş-Galatasaray derbisi hangi kanalda? Beşiktaş-Galatasaray derbisi ücrestsiz yayınlanacak mı? İşte dev derbi hakkında bilinmesi gerekenler...

Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı ağırlayacak. Dev derbi 19.00'ta başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. Müsabakada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

İKİ TARAFDA DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Sezona oldukça kötü başlayan Beşiktaş 8 maçın sadece 2'sini kazanabilmişti. 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Beşiktaş yalnızca 9 puan toplayabildi.

Ayrıca yönetimdeki sorunların sahaya yansımasıyla da başı dertte olan Beşiktaş, yeni yönetimle birlikte derbiyi kazanarak beyaz bir sayfa açmak istiyor.

Süper Lig'e bir nebze daha iyi başlayan fakat bir türlü beklenen futbolu ortaya koyamayan Galatasaray ise Şampiyonlar Lig'inde yaşadığı moral bozukuğunu unutarak Lig'deki mücadelesine devam etmek istiyor.

8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar derbiyi kazanarak zirveye tırmanışına devam etmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Atiba, Elneny, Ljajic, Caner, Lens, Güven.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Emre Mor, Babel, Andone.

Yorumlar
Günün Manşetleri