SPOR

Beşiktaş Gaziantep maçı özet ve golleri

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ederek Sergen Yalçın yönetiminde 2'de 2 yaptı.

Süper Lig'de 21. hafta maçında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'de oynanan maçta kazanan 3-0'lık skorla ev sahibi Beşiktaş oldu.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 51. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 70. dakikada yeni transfer Kevin Prince Boateng ve 90+5. dakikada Jeremain Lens kaydetti. Siyah-beyazlı takımın yeni ismi Boateng, ikinci yarının başında oyuna girdi ve takımının ikinci golünü atarak galibiyete katkıda bulundu.

Sergen Yalçın ile ilk iç saha maçını kazanan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü ve gelecek hafta oynama şansını kaybetti. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 36 puana yükseltti. Gazaintep FK 27 puanda kaldı. Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş, Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

GÖKHAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Sergen Yalçın ile ilk iç saha maçını kazanan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü ve gelecek hafta oynama şansını kaybetti.

VAR'LA PENALTI
51' Beşiktaş'ta Atiba kafayla ağları buldu ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı. Hakem Alper Ulusoy, pozisyonu izlemek için VAR ekranına geldi. Ofsayt öncesinde elle oynama olduğu gerekçesiyle Beşiktaş penaltı kazandı. Kartal bu sonuçla puanını 36 yaptı ve 7. sırada yer aldı. Gaziantep ise 27 puanla 9. sırada kaldı.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, N'Koudou, Ljajic, Burak

Gaziantep FK:Günay, Oğuz, Olkowski, Tosca, Kana Biyik, Morais, Güray, Maxim, Sousa, Muhammet, Kayode

Yorumlar
Günün Manşetleri