SPOR

Beşiktaş Papiss Cisse'yi transfer etmek istiyor!

Beşiktaş, gözünü Süper Lig'in gol krallığı yarışını zirvede götüren Alanyasporlu Papiss Cisse'ye çevirdi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la yükselen bir grafik çizen Beşiktaş'ta yaz transfer dönemi çalışmaları hız kazanmış durumda. Yeni sezonda gol yollarında katkı sağlayacak bir ismi kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Süper Lig'e damga vuran Papiss Cisse'yi gündemine aldı. Senegalli golcünün menajeri Beşiktaş'la yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini açıkladı.

Alanyaspor'un Senegalli santrforu Papiss Demba Cisse, yeni sezonda Beşiktaş forması giymeye çok yakın. Öte yandan Pappis Cisse'nin menajeri Sedat Atmaca, Beşiktaş ile yaptıkları görüşmeyi anlattı.

ANLAŞMA 1+1 YILLIK OLACAK!

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın eski öğrencisi olan 35 yaşındaki Cisse ile genel hatlarıyla 1+1'lik anlaşmaya varırken, maaş konusunda görüşmeler sürüyor.

CISSE, BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR

Golcü futbolcunun geleceğiyle ilgili konuşan Atmaca, "Görüşmelerimiz devam ediyor. Ya Beşiktaş ya başka bir yer olacak. Birkaç güne açıklanacaktır. Beşiktaş'la yaptığımız görüşme olumlu geçti ancak rakamlarda anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşme 1+1 olacak ancak maaş konusu netleşmedi. Cisse, Beşiktaş'a çok olumlu bakıyor ve orada oynamak istiyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte herkes oynamak ister" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri