SPOR

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül şoku!

Sezonun bitmesiyle birlikte adı sık sık Fenerbahçe ile anılan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül kararını verdi.

Fenerbahçe taraftarının en çok merak ettiği transferde mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş yönetimini aradı ve bizzat kararını iletti.

Fenerbahçe’de antrenörler Tahir Karapınar, Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio’nun hazırladığı raporlar doğrultusunda ve yakın zamanda isminin açıklanması beklenen teknik direktör Erol Bulut’un bilgisi dahilinde yönetim, transferler için çalışmalarını sürdürüyor.

HARCAMA LİMİTLERİ BEKLENİYOR

Sarı lacivertlilerin 4-5 isimle temas kurup anlaşma noktasına gediği ancak kesin anlaşma için Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklayacağı harcama limitlerinin beklendiği öğrenildi.

İMZALAR ARKA ARKAYA

Koronavirüs salgınına bağlı olarak gelirlerin büyük ölçüde düşmesi, kombine satışlarının yapılamaması, forma tanıtımlarının başlayamaması, reklam gelirlerinin de darbe almasından dert yanan yöneticiler, harcama limitlerinin açıklandığı an transfer için düğmeye basacaklarını ve peş peşe isimler açıklayacaklarını belirttiler.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Harcama limitleri aşımının devre arasında olduğu gibi yüzde 30 düzeyinde açıklanmasını beklediklerini belirten yöneticiler "Aylardır bu transferler için çalışıyoruz ancak limitler belli olmadığı için somut bir adım atamadık. Limitler açıklanır açıklanmaz yeni sezon kadromuz şekillenecek" dediler.  Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren ve ismi Fenerbahçe ile anılan futbolculardan Gökhan Gönül’ün kalıp kalmayacağı sorusu nihayet netleşti.

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE'DE

Tecrübeli sağ bek, yeni sezonda takımda olmayacağını yönetime bildirdi.  Siyah beyazlıların sözleşme yenilemek istediği Gökhan Gönül, eski kulübü Fenerbahçe’den de teklif alınca, her iki taraftan da düşünmek için süre istemişti.  Ailesi ve yakınlarıyla görüştükten sonra kararını veren 35 yaşındaki futbolcunun tercihi; sarı lacivertliler oldu.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Siyah beyazlı yöneticileri dün telefonla arayan Gökhan, "Ben Fenerbahçe’ye gitme kararı aldım. Hakkınızı helal edin" dedi. Bu sezon 32 karşılaşmada forma giyip; 4 gol, 4 asist üreten Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye gidecek olmasının ardından Beşiktaş’ta sağ bek arayışları başladı.

Geçen yıl bu mevki için Demir Grup Sivasspor’dan alınan Douglas’ı sakatlığı nedeniyle sadece 7 maçta oynatabilen siyah beyazlılar, bonservisi Roma’da olan ve Sao Paulo’da kiralık olarak forma giyen Bruno Peres’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sağ bek ile görüşüyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri