SPOR

Beşiktaş'ta koronaya yakalanan 3 futbolcunun kim olduğu belli oldu!

Beşiktaş'ta koronavirüs alarmı verildi.Yapılan testlerin sonucu pozitif çıkan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ortaya çıktı. Koronaya yakalanan futbolcuların kimlikleri belli oldu.

Beşiktaş, 5 gün arayla yapılan 2 koronavirüs testinde başta başkan Ahmet Nur Çebi ve 2 futbolcu olmak üzere toplam 10 kişinin sonuçlarının pozitif çıkmasıyla büyük bir şok yaşıyor.

Sonuçları pozitif çıkan diğer 7 kişinin arasındaki tercüman, malzemeci ve sağlık çalışanının futbolcularla en yakın mesafeye giren kişiler olması, yeni vakaların çıkma ihtimali açısından da tehlikenin geçmediğini gösteriyor.

TESTİ POZİTİF ÇIKAN FUTBOLCULAR

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ta koronavirüse yakalanan 10 kişiden 3'ünün futbolcu olduğu ve bu isimlerin Tyler Boyd, Burak Yılmaz ve Caner Erkin olduğu öğrenildi. Test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından virüse yakalanan 3 futbolcu, hastane ya da evlerine gitmedi ve Nevzat Demir Tesisleri'nde karantina altına alındı.

TESİS KAPATILDI

Siyah-beyazlı kulüpte son olarak başkan Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi pozitif çıkarken, alınan karar doğrultusunda tüm antrenmanlar ve ilk etap kampı iptal edildi. İptal kararı ile birlikte Nevzat Demir Tesisleri de kapanarak test sonuçları pozitif çıkan isimlerin karantina altında kalacağı şekilde düzenlendi.

SAĞLAM OLARAK EVİMDE OTURUYORUM

Sergen Yalçın, Hürriyet'e yaptığı açıklamada herhangi bir belirti ya da sıkıntı olmadığını belirtirken, “Sağlam olarak evimde oturuyorum” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri