SPOR

Beyaz TV'de gergin anlar Acun Ilıcalı canlı yayına bağlandı

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde maç öncesi okunan İstiklal Marşı'na Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse eşlik etti. Kruse'nin bu davranışı takdir toplarken Beyaz TV'de yorumculuk yapan Ahmet Çakar bu davranışı 'şov' olarak değerlendirdi.

Nurşen Şentürk
Nurşen Şentürkeditornursen@gmail.com

Derbi öncesi İstiklal Marşı okurken eşlik eden Alman Futbolcu Max Kruse, takdir topladı. Kruse'nin taraftarlarca olumlu karşılanan bu davranışı Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programı yorumcularından Ahmet Çakar tarafından 'şov' olarak değerlendirdi.

Ahmet Çakar'ın bu değerlendirmesi üzerine canlı yayına Acun Ilıcalı bağlandı. Çakar'ın görüşlerine katılmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Çakar'ın söylemiş olduğu "Kruse İstiklâl Marşını okuyarak şov yapıyor" sözlerine "Kruse'nin şova ihtiyacı yok" diyerek tepkisini gösterdi. 

Ahmet Çakar'ın "Kruse'nin marş okuması abestir" sözlerine yönelik olarak da Acun Ilıcalı "Bu adam yarın gidip ülkemizi anlatacak. Bu kötü bir şey mi? Böyle şey olur mu? dedi. 

KRUSE'DEN İSTİKAL MARŞI AÇIKLAMASI GELDİ

Öte yandan İstikal Marşı'nın okumasıyla ilgili konuşan Max Kruse, " Geldiğim ilk günden bu yana dil konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Bu yaşadığınız ülkeye saygıdır. Ben de bu konuda kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Ülkeye ait hissetmek için İstiklal Marşı'nı öğreniyorum." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri