SPOR

Burak Yılmaz Galatasaray armasını neden öptüğünü açıkladı!

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor ve Galatasaray armalarını öpmesiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın tecrübeli ismi ve takım kaptanı Burak Yılmaz, siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Ramazan ayını kutlayarak konuşmasına başlayan 34 yaşındaki golcü, “Herkese hayırlı ramazanlar. Her şey gönlümüzce olsun.

Bu illet, bu hastalık inşallah bu ay ile birlikte gidecektir. Diğer ülkelere nazaran güvenli bir ülkeyiz, bunu görüyoruz. Ne olursa olsun bir can bile vermek bizim için büyük üzüntü verici. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Ne kadar tedbirli, güvenli ülke olsak da bir can kaybı bile bizim için üzüntü verici. Sayın Bakanımızın iyi bir takipçisiyim. Bu dönem kontrol alınıyor gibi hissediyorum. Ama yine de tedbiri elden bırakmayalım.

Hayatımda ilk defa bu kadar evdeyim. Bunun da ayrı bir güzelliği var aile ve çocuklar için. İşimizi çok özledik. Psikolojik olarak çok yorulduk. İnatla evde kalmamız gerekiyor, biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Hayatlarımızın ne kadar değerli olduğunu anladık. Stadımızı, taraftarımızı zaten çok özledim. Sevdiğimiz insanlarla bir kahve içmenin değerini anladık” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLILIĞIM BABADAN GELİYOR

Siyah-beyazlı ekibe transfer olduğu ilk dönemi de anlatan deneyimli forvet, “Beşiktaşlılığım babadan geliyor. Babam da Beşiktaş forması giymişti. Bana da formayı giymek, kaptanlık yapmak nasip oldu. Antalyaspor ile lige çıktığımız zaman başkan beni çağırıp, 'Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor seni istiyor, sen nereye istiyorsan oraya vereceğim' dedi.

Dedim ki 'Başkanım Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile görüşmenize gerek yok, beni Beşiktaş’a verin' dedim. Menajerim geldi, ona da 'Beşiktaş’a gitmek istiyorum dedim' ve geldim. Böyle bir Beşiktaşlılığım var benim. Sergen hoca da benim kendisine olan ayrı hislerimi bilir.

Onunla da burada buluştuk, mutluyuz. İnşallah, hocamız da çok başarılı olacaktır. Sürekli irtibattayız hocalarımız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri