SPOR

Burak Yılmaz'ın 'Mesut Özil' yorumuna Yılmaz Vural'dan flaş yanıt

Mesut Özil transferi konusunda yaptığı açıklama tartışma konusu olan Burak Yılmaz'a, Yılmaz Vural'dan tepki geldi.

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille forması giyen ve başarılı performansıyla dikkatleri çeken Burak Yılmaz bu kez çok konuşulacak bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Önceki gün Instagram’da bir canlı yayına katılan Burak Yılmaz’ın, Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil hakkındaki bir soru üzerine söylediği, “Mesut Özil’e başarılar dilerim. Açıkçası benimle A Milli Takım’da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yapmak isterim” şeklindeki sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Burak Yılmaz'ın bu sözlerine tepki gösteren tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, ''Bir hata varsa o da Mesut Özil’i o günkü Türk Milli Takımı seçicilerinin kabul etmemesidir.'' dedi.

YILMAZ VURAL: ASIL HATA BAŞKALARINDA

''Gereksiz bir demeç olmuş. Bana göre en iyi transferdir Mesut Özil. Dünya ekonomisi çökmüşken, dev kulüpler bile bankalardan kredi alırken, Fenerbahçe dünya çapında bir yıldızı Türkiye’ye getirdi. Gerçekten çok önemli bir iş yaptı Fenerbahçe. Bir hata varsa o da Mesut Özil’i o günkü Türk Milli Takımı seçicilerinin kabul etmemesidir.''

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri