SPOR

Cenk Tosun'dan Sergen Yalçın'a övgü

Devre arası transfer döneminde kiralık olarak tekrar Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun, siyah-beyazlı ekibin Konyaspor'u mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ve Galatasaray Türkiye Kupası'ndan elenirken Beşiktaş 'devam' dedi...

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor'u penaltılarda mağlup eden Beşiktaş'ta Cenk Tosun, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

''İLK MAÇIMDAN GALİBİYETLE DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM''

Tosun'un sözleri şu şekilde:

"Güzel bir başlangıç oldu. Yuvamı, arkadaşlarımı özlemiştim. 120 dakika maçın hakimiydik. Daha önce bitirebilirdik. Buraya bırakmamalıydık, 90 dakikada turu getirebilirdik. Pozisyonları değerlendiremedik. İlk maçımda galibiyetle döndüğümüz için mutluyum."

"KONU BEŞİKTAŞ OLURSA PARA KONUŞMAM"

"Konu Beşiktaş olursa, para konuşmaya gerek yok. Oynamaya ve takıma katkı sağlamaya geldim. Bana da katkısı olacak. EURO2020'ye fit gitmek istiyorum. Şampiyonluğa oynamak için geldim. Şampiyonluğa inanıyorum, ben de destek için geldim."

SERGEN YALÇIN'A ÖVGÜLER

"Sergen Yalçın ile ikinci dönemim. Gaziantep'te hoca ile çalışmıştım. Sergen Hoca çok tecrübelenmiş, çok üstüne koymuş. Taktiksel ve ikili ilişki anlamında... Beşiktaş'a dönmek bana da iyi geldi."

Yorumlar
Günün Manşetleri