SPOR

Cevat Pirekazi yanıtladı: Mesut Özil mi Hagi mi?

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Pirekazi, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'in Hagi'den daha iyi olduğunu söyledi. Pirekazi açıklamasında ''Ya kardeşim Mesut Özil, Alman Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu oldu. Almanların bir numaralı futbolcusuydu. Tabii ki Mesut, Hagi'den daha iyi.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bir döneme damga vurmuş Kosovalı yıldızı Cevad Prekazi, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi ve Galatasaray'ın zig zaglı performansı sebebiyle sürekli eleştirilen oyuncusu Belhanda hakkında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Ajansspor'a konuşan 63 yaşındaki futbol adamının sözleri şu şekilde:

"TABİİ Kİ MESUT HAGI'DEN DAHA İYİ"

Mesut Özil'i Gheorghe Hagi ile kıyaslayanlar var. Sence Türkiye'ye gelen en iyi yabancı futbolcu kim?

"Ya kardeşim Mesut Özil, Alman Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu oldu. Almanların bir numaralı futbolcusuydu. Tabii ki Mesut, Hagi'den daha iyi. Mesut, Real Madrid ve Arsenal'daki ilk yıllarında çok başarılıydı. Fakat daha sonra düşüşe geçti. Belki İngiltere'de umduğunu bulamadı ve farklı takımlara gitmek istedi. Ama onu satın alacak parayı kimse veremeyince Arsenal'de kaldı. Demek ki şimdi Fenerbahçe, Mesut'un istediği parayı verdi ki geldi."

Peki Galatasaray'ın 10 numarası Belhanda'yı nasıl buluyorsun?

"O kim! Tanımıyorum ben öyle birini. Kim o? Boşver Belhanda'yı. Ben onu mahalle takımım da bile oynatmam. Emre Akbaba ondan çok daha iyi. Sakatlığı yüzünden daha eski formunu bulamadı."

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri