SPOR

Cristiano Ronaldo karantinada Kuran-ı Kerim okumaya başladı

Juventus'un Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo koronavirüs sebebiyle karantinada olduğu günlerde Kuran-ı Kerim okumaya başladığını söyledi.

Geçmiş dönemlerde Kudüs meselesinde ve toplumsal vicdanları sızlatan diğer meselelerde gösterdiği sorumluluk tavrı sebebiyle birçok insan tarafından takdir edilen Cristiano Ronaldo, koronavirüs salgını sebebiyle karantinada olduğu günlerde Kuran-ı Kerim okumaya başladığını söyledi.

'ÇOK DÜŞÜNDÜM! KURAN-I KERİM OKUMAYA KARAR VERDİM'

Günler önce annesinin hastaneden taburcu edildiğini duyuran dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, “Karantinadayken insan kendisiyle başbaşa kalıyor bu sürede çok kitap okudum, çok düşündüm.. şimdi de Kuran-ı Kerim okumaya başladım.” ifadelerini kullandı.

'ANNEMİN EVE DÖNMESİNE MİNNETTARIM'

Portekizli yıldı, annesinin iyileşmesiyle yaşadığı mutluluğunu  ''Annemin hastaneden eve dönmesi sebebiyle minnettarım. Ailenize ve sevdiklerinize iyi bakın.'' sözleriyle dile getirmişti.

10 MİLYON 330 BİN EURO'DAN FERAGAT ETTİ

Yıllık maaşı 31 milyon Euro olan Ronaldo'nun indirim tutarı ise 10 milyon 330 bin Euro. Merih Demiral da ücretinde 600 bin Euro indirime gitti.

Yorumlar 16 Yorum
Günün Manşetleri