SPOR

Cristiano Ronaldo malikanesinden sıkıldı, yeni villa kiraladı!

Cristiano Ronaldo, koronavirüs nedeniyle ailece karantinaya girdiği malikanesinden sıkıldı, haftalığı 4 bin Euro’ya kiraladığı yeni villasına taşındı.

Sevgilisi Georgina Rodriguez, çocukları, kardeşleri ve hastaneden çıkan annesi ile birlikte Madeira’da okyanus manzaralı 7 katlı kendi malikanesinde kalmaya başlayan Ronaldo’nun, malikaneden sıkılıp başka bir ev kiraladığı öğrenildi.

HAFTALIĞI 4 BİN EURO

Kendi evinden çıkan ve Madeira’da lüks bir villa kiralayan Ronaldo, karantina günlerinin kalanını burada geçirmeye başladı. Portekiz’de yayın yapan Correio da Manha’da yer alan habere göre iki katlı yeni villasına haftalık 4 bin Euro ödeyen Ronaldo, sevgilisi ve çocuklarını da yanına aldı.

EVDE YOK YOK

Canican isimli balıkçı kasabasında, okyanusa yakın bir konumda bulunan villanın 7 yatak odası, geniş bir oturma salonu, televizyon odası, palmiye ağaçlarıyla dolu kocaman bir bahçesi, büyük bir yüzme havuzu, okyanus manzarası, özel plajı, ve oyun odası bulunuyor.

“DÖRT DUVAR ARASINDA SIKILDI”

Bir kaynağın, Correio da Manha’ya yaptığı açıklamada “Ronaldo’nun dört duvar arasından sıyrılıp, kendisine biraz daha alan yaratabildiği bir eve ihtiyacı vardı. Burada oldukça korunaklı bir şekilde bahçede zaman geçirebiliyor, ayrıca evinin önündeki sakin sokakta yürüyebiliyor. Antrenmanlarına devam edebilmesi için de yeni ev çok daha müsait” dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri