SPOR

Derbinin yıldız ismiydi! Meğer Emre Belözoğlu da istemiş ama yönetim ikna olmamış...

Sarı-lacivertli ekibin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'yi dev derbide tek golle deviren Mustafa Mohamed'i transfer etmek istediği fakat yönetimi ikna edemediği ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Serdar Aziz'i çalımlayarak jeneriklik bir gole imza atan Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın hem Kadıköy'de üst üste iki sezon kazanmasını hem de liderliğe oturmasını sağladı. 

Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can transferlerinde Galatasaray'a çalım atan Fenerbahçe, ezeli rakibinin elinden az kalsın Mostafa Mohamed'i de kapıyordu.

ALİ KOÇ İKNA OLMADI

Sabah'ın haberine göre; Mohamed'i beğenen sportif direktör Emre Belözoğlu, sezon başında bu transferi gerçekleştirmek istedi ancak hocası Erol Bulut ve başkanı Ali Koç'u ikna edemedi. 

EROL BULUT CİSSE'Yİ İSTEDİ

Bulut, tercihini Alanyaspor'dan tanıdığı 35 yaşındaki Papiss Cisse'den yana kullandı. Kemal Ademi ise Ali Koç döneminde gelen Luiz Gustavo, Pelkas, Szalai, Falette ve Tolga Ciğerci ile aynı menajerlik şirketinin oyuncusu.

TRANSFER 5 AY GECİKTİ

Galatasaray sezon başında Diagne'yi göndermeyi başarsaydı Senegalli golcüden gelen parayla yazın Mostafa Mohamed'i alacaktı. FFP yüzünden transfer 5 ay gecikti. 

GELECEĞE YATIRIM

Fatih Terim'in uzun zamandır takibinde olan Mısırlı yıldıza geleceğe yatırım gözüyle bakıldı ve 6 milyon dolarlık bütçe ayrıldı.

Güçlü fiziği ve hareketli oyun yapısıyla Süper Ligi'e uygun bulunan Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'i Galatasaray ilerleyen yıllarda çok yüksek paralara Avrupa'ya satmayı planlıyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri