SPOR

Dev derbi öncesi Terim ve Avcı ne diyor?

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde iki takımın hocası futbolcularıyla son konuşmalarını yaptı. Bakın hangi hoca ne söyledi..

Süper Lig'de bugün Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Kritik derbiye iki takım da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Siyah-beyazlı ekibin hocası Abdullah Avcı, alınan kötü sonuçların ardından zor durumda ve derbi galibiyetini çıkış olarak görüyor. Fatih Terim ise kaliteli kadroya rağmen beklenen futbolu oynatamamakla eleştiriliyor.

TEK YOL KAZANMAK

Oyuncularıyla bir toplantı yapan Abdullah Avcı, çıkış maçı olarak derbiyi işaret etti ve şöyle konuştu: "Uzun süredir elde etmeye çalıştığımız galibiyet serisini Galatasaray maçında başlatalım. Derbide alınacak 3 puan, tüm olumsuzlukları dağıtır. Camianın bütünleşmesini sağlamak için önemli bir fırsat var elimizde. Çıkıp kazanalım. Başka bir seçeneğimiz yok"

CAMİAMIZDAN ÖZÜR DİLEYECEĞİZ

Sezon başından beri oynanan kötü futbola vurgu yapan Fatih Terim, "Derbi, camiadan özür maçımız olsun. Sezon başından beri kalitemizin çok altındayız ancak Beşiktaş'ı yenerek yeni bir başlangıç yapabiliriz. 3 puan alarak hem zirveye bir adım daha yaklaşalım hem de üzdüğümüz herkesin gönlünü alalım" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Günün Manşetleri