SPOR

Dilmen: Gönderileceklerin hepsi sahadaydı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçını ardından kadrolarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muhtemelen Ersun Hoca maçtan sonra Başkan'a söylemişti. Başkan ben gideyim demiştir. Ali Koç'un da yeni sezon planlaması yapması gerekmektedir. Yeni hocayla anlaşıp, yeni sezon planlamasını yapması lazım. Ersun Hocayla devam etmek yerine yeni hocayla devam etmek Fenerbahçe'ye bu 11 haftada daha çok puan kazandıracaktır.

Ben en son mağlubiyet gördüğümde 37 yaşındaydım. Benim kzıım doğmamıştı. Bugün gitti maça.. Genel çerçeveye baktığımızda 6 da 6 yapıp, bu maça hazırlanan bir Galatasaray var, bir tarafta ise son 3 maçında kazanamamış, bu maça final maçı olarak hazırlanan bir Fenerbahçe var.

Rahat olan takım Galatasaray'dı. "Bana mı denk gelecek?" diyen bir Ali Koç ve "Bana mı denk gelecek?" diyen bir Ersun Yanal vardı, oyuncular da bu kafadaydı. Fenerbahçe'ye bir kez şans verdiler, o da penaltı oldu. 1-1'i yakaladı ve 3 pozisyonu daha vardı Galatasaray'ın. İkinci yarı Fenerbahçe biraz daha dengeledi. Isla'nın pozisyonu vardı, kafayla vurduğu. Galatasaray biraz sallanmıştı o bölümde.

Futbol öyle bir oyundur ki sistemler önemli değil derler. Oyuncuların performansını çok abartmayın derler. Gustavo ve Emre böyle maçları seven oyuncular. İkisini birden kaybetti Ankaragücü maçında Fenerbahçe. Eli kolu bağlandı. Fatih Hoca, Lemina yok diye üzülürken, rakipten kim oynamasın dersen Gustavo derdi. Fenerbahçe'nin maça iyi hazırlanmadığı görüldü bugün.