SPOR

Dünyaca ünlü futbolcuya tecavüzden 9 yıl hapis!

Real Madrid, Milan, Manchester City gibi dünyanın önde gelen kulüplerinde forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho'nun 5 arkadaşıyla birlikte katıldığı toplu tecavüz olayında mahkeme kararını verdi.

Real Madrid, Milan, Manchester City ve Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızı  Robinho'ya tecavüz iddiaları nedeniyle daha önceden vrilen 9 yıl hapis cezası Milano yerel mahkemesi tarafından onaylandı. 2013'te Milano'daki bir gece kulübünde Robinho'nun 5 arkadaşıyla birlikte katıldığı belirtilen "toplu tecavüz" olayının cezası daha önce verilmiş, Robinho ise kararı temyize götürmüştü.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Robinho'nun cezası 1. seviye temyiz tarafından onaylandı ancak Brezilyalı oyuncu hala hapse gitmeyebilir çünkü İtalyan adalet sisteminde 4 seviye temyiz hakkı bulunuyor ve hapis cezasının kesinleşmesi için her seviyenin onayı gerekiyor.

Bir dönem ülkemizde Sivasspor ve Başakşehir'de de forma giyen, hatta 9 yıllık cezayı ülkemize gelmeden önce alan Robinho'nun arkadaş grubunda bulunan 5 kişiden biri olan Ricardo Falco dışındaki 4 kişinin kimliği ise senelerdir belirlenemedi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri