SPOR

Emre Belözoğlu duyurdu! Bırakıyorum

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, sezon sonunda aktif futbol kariyerini noktalayacağını duyurarak, devam eden süreçteki planlarını anlattı.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Emre Belözoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin iptal edildiği dönemde Fanataik'e konuk oldu.

Sezon sonu futbolu bırakacağını dile getiren 39 yaşındaki futbolcu, devam eden süreçte Fenerbahçe'de görev almanın ise kendisi için büyük bir onur olacağını ifade etti.

'HENÜZ GÖREVİMİ TAMAMLAMADIM'

Henüz sezonun bitmediğine vurgu yapan Belözoğlu, “Gerçekçi olmak lazım. Henüz sezon bitmedi. Ben de bu takımın bir futbolcusuyum ve henüz görevimi tamamlamadım. Lig sonunda faal futbol yaşantıma noktayı koyacağım. En büyük sevdam olan Fenerbahçe’ye, bu aşamadan sonra verilecek görev doğrultusunda hizmet etmek istiyorum.” dedi.

Uzun ve başarılı bir Avrupa yolculuğunun ardından Başakşehir'e oradan da 2019'da yeniden sarı-lacivertli takıma dönen Emre Belözoğlu, ilerleyen yaşına rağmen oynadığı futbolla gen topçulara taş çıkarmıştı.

Saha içinde futboldaki başarısı kadar agresifliği ile de bilinen Emre Belözoğlu'nun, yeni sezonda ise sarı-lacivertlilerde sportif direktör koltuğuna oturması bekleniyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri