SPOR

Emre Belözoğlu'na men cezası gelebilir

Fenerbahçe'de takımın başına getirilmesi için kulislerde Emre Belözoğlu geçiyor. Eğer Emre Belözoğlu için karar çıkarsa Fenerbahçe'ye ceza gelebilir..

Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de sıkıntılar geçmek bilmiyor. Eğer yönetim takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirirse, ağır bir cezayla karşı karşıya kalabilir.

Süper Lig'de Şubat ayında çıktığı 5 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde takımın başında kimin geçeceği merak konusu olurken, dün Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde antrenman gerçekleşti.

Men cezası gelebilir
Fenerbahçe, TFF talimatlarına göre şok bir gerçekle karşılaşıldı. Eğer Fenerbahçe takımın başında o ismi getirirse ağır bir cezayla karşılaşılabilir. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarına göre bir futbolcu aynı zamanda teknik direktör olamaz. 

Mehmet Demirkol: Men cezasına kadar giden bir süreç var
Mehmet Demirkol ise konuyla ilgili yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı; ''Sanırım Fenerbahçe'nin açıklamasında bir yanlışlık yapıldı. Bu olamaz çünkü. Talimatlara aykırı bir durum. Bunun bilinmiyor olması mümkün değil. Bu bir dil sürçmesi herhalde. Bu yapılamaz, bunun sonucunda men cezasına kadar giden bir süreç var. Çünkü Erkan Zengin konusunda da benzer bir risk ortaya çıkmıştı Karagümrük'te. Erkan Zengin'in sözleşmesine son verilmişti.

Yorumlar
Günün Manşetleri