SPOR

Erman Toroğlu Galatasaraylı Emre Mor'a ateş püskürdü

Galatasaray-Rizespor maçının ardında ASpor ekranlarında yayınlanan programa katılan Erman Toroğlu Türk pasaportu olmasına rağmen Türkçe bilmeyen Emre Mor'a verdi veriştirdi.

Galatasaray bugün kendi evinde Rizespor'u ağırladı. Aslan Şampiyonlar Ligi öncesinde rakibini 2-0 yenerek moral topladı. 

Maçın ardından futbolculara mikrofon uzatıldı. Galatasaray'ın İspanyol ekibi Celta Vigo'dan transfer ettiği genç milli oyuncu Emre Mor basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Emre Mor'un maç sonu açıklaması şu şekilde...

''Çok mutluyum. Umarım bu sonuçla beraber rüzgarı arkamıza alacak önümüzdeki maçlarda da bu maçta olduğu gibi savaşacağız.''

''Maçta iyi mücadele ettik mutluyum hem iyi mücadele ettik hemde iyi oynadık. Real Madrid deplasmanında bu maçta olduğu gibi mücadele etmemiz lazım ama onlar bugünkü rakibimizden farklı bir takım. Futbolda her şey olabilir. Bu maçta olduğu gibi oynayıp savaşırsak Real Madrid'e karşı da iyi bir sonuç alacağımızdan şüphem yok.''

ERMAN TOROĞLU'NU ÇİLEDEN ÇIKARDI

Emre Mor'un maç sonunda bu açıklamayı İngilizce olarak yapması spor yorumcusu Erman Toroğlu'nu çileden çıkardı.

UTANMADIN MI?

Maçtan sonra ASpor ekranlarında yayınlaNan programa katılan Toroğlu, ''Emre Mor kardeşim sende Türk pasaportu var. Üç buçuk yıl geçmiş. Sen bu konuşmayı utanmadın mı Türkçe yapmadığına?'' dedi.

ÖNCE ONU ÖĞRENSİN

''Üç buçuk yılda Türk pasaportu olan bir futbolcu gelecek şurda çat pat tarzanca Türkçe konuşacak. Önce onu öğrensin.''

ELİN ALMANI İSTİKLAL MARŞI OKUYOR

Max Kruse'yi örnek gösteren Toroğlu, 'Elin Almanı geliyor Türkçe öğreniyor, İstiklal marşı bile okuyor' dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri