SPOR

Ersun Yanal gidiyor! İşte Fenerbahçe'nin listesindeki 3 hoca adayı

Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor. Galatasaray yenilgisi sonrasında Yanal'ın gideceği konuşulmaya başladı. İşte yerine gelebilecek 3 hoca adayı..

Galatasaray'a 20 yıl sonra sahasında yenilen Fenerbahçe'de Ersun Yanal ayrılıyor. Yerine gelecek isimler için de bomba iddialar ortaya atıldı. İşte sarı-lacivertli taraftarların gönlünden 3 Türk hoca geçiyor.

Kadıköy'de 21 yıl sonra gelenek değişti. 1999'dan beri rakibini deplasmanda yenemeyen Galatasaray şeytanın bacağını kırdı ve maçtan 3-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe, Kruse'un golüyle öne geçmesine karşın; Sarı Kırmızılılar Ryan Donk, Falcao ve Onyekuru'nun golleriyle sonuca gitti. 

Ali Koç ve Ersun Yanal'a istifa çağrısı: Fenerbahçeli taraftarlar, maçın ardından Ali Koç ve Ersun Yanal'ı istifaya davet ederken sarı-lacivertli takımın otobüsü Samandıra'da saldırıya uğradı.

İstifa iddiasına yanıt: Maçın ardından Ersun Yanal'ın istifa ettiğine dair çıkan haberler yalanlandı. NTV'ye konuşan Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Ersun Yanal, Ülker Stadı'ndan özel aracıyla ayrıldı.