SPOR

Eski Galatasaraylı Bruma'ya Süper Lig ekibi talip oldu

Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftardan tam not almayı başaran kanat oyuncusu Bruma'ya Süper Lig'ten Başakşehir talip oldu.

İki sezondur şampiyonluğa ramak kala liderlik mücadelesini kaybeden Başakşehir, aynı sonu yaşamamak için transfer arayışlarına başladı. 

Turuncu-lacivertlilerin, PSV'de kadroda düşünülmediği açıklanan Bruma'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GİDİYOR

Geçtiğimiz yaz sezonunda 15 milyon Euro karşılığında PSV'ye transfer olan ancak beklenilen performansı veremeyen Portekizli yıldız, yeni yıl öncesinde İstanbul'a gelmişti.

PSV, Bruma'nın menajerine transfer için yetki verirken Portekizli yıldızın menajeri, Başakşehir'le masaya oturdu. Turuncu-lacivertliler, Bruma'yı 1,5 yıllık kiralamak isterken iki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu seyrettiği belirtildi.

GALATASARAY'DA TAM NOT ALMIŞTI

Bruma 2013 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. O dönem teknik direktör koltuğunda oturan Fatih Terim tarafından ısrarla istenilen yıldız oyuncu performansıyla yüzleri güldürmüştü. Transferinden 5 hafta sonra Fatih Terim'in görevine son verilirken Bruma daha sonra sakatlanmış ve Gaziantepspor'a kiralanmıştı. İyileşmesinin ardından Real Sociedad'a kiralanan Portekizli yıldız, 2016 yılında Galatasaray'a geri dönmüş ancak Fatih Terim'le çalışma şansı bulamamıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri