SPOR

Fatih Terim başkanlığa adaylığını koyacak!

Çalkantılı bir sezon geçiren Galatasaray kulislerinde bomba bir iddia ortaya atıldı. Bu iddianın kahramanı ise Fatih Terim!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sezon bitimine doğru seçime gideceği konuşulan Galatasaray'da başkanlık koltuğu için ilk adayın Fatih Terim olacağı konuşuluyor.

MUSTAFA CENGİZ'İN KARŞISINDA
Tecrübeli hoca bu kararını hayata geçirirse büyük gerilim yaşadığı Cengiz'in karşısına rakip olarak çıkacak.Sarı- Kırmızılılar'da sezon sonuna kadar erken seçim kararı alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Muhalefet bu konuda çok yoğun bir çalışma yürütüyor.

BAŞKANLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR
Alınan bilgilere göre Fatih Terim'e yakın çevresi tarafından "İlk seçimde aday ol" teklifi geldi. Daha önce başkanlık hayalini dile getiren Terim'in teklifi kabul ettiği öğrenildi. Hatta tecrübeli hocaya yakın isimlerden birinin Terim'e "Başkan ol hocam. Kasa kolaylığı için gerekirse 17 milyon dolar sıcak paramız da hazır"

ALİ KOÇ'LA HESAPLAŞACAK 
Fatih Terim aday olursa, büyük ihtimalle Mustafa Cengiz'in karşısına rakip olarak çıkacak. Başkan olması halinde ise büyük gerilim yaşadığı Ali Koç'la daha rahat şekilde hesaplaşcak.

HOCA ADAYI OKAN BURUK 
Fatih Terim'in başkan olması durumunda teknik direktörlüğe getireceği ismi de şimdiden belirlediği belirtiliyor. Alınan bilgilere göre bu isim Okan Buruk... Tecrübeli hoca, futbolculuk döneminde Terim'le birlikte büyük başarılar yaşamıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri