SPOR

Fatih Terim tekrar koronavirüs testi yaptırdı! Sonuç..

Sarı kırmızılı takımın teknik Direktörü Fatih Terim, kulübün televizyonuna flaş açıklamalarda bulundu. Terim, koronavirüs süreci ve liglerin yeniden başlama durumu hakkında konuştu. İşte Terim'in sözleri...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs süreci ve liglerin yeniden başlama durumu hakkında konuştu.

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI 

Biraz önce Ahmet Nur Çebi'yi aradım. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Herkese geçmiş olsun. Beşiktaş maçından sonra bir konuşma yaptım ama o dönemde hiçbir oyunumuz cezalı veya sakat değildi. Ayrıca son 10 maçını hiç kaybetmeyen bir takım olarak ilk kelamı da biz ettik. Belirsiz ortamlarda konuşmak kolay değil. Ben konuşmaktan çekinmedim. Belki o anın hararetiyle sesimi yükseltmiş olabilirim. Ancak kendi evlatlarımın ve futbol dünyasındakilerinin canından öte bir şey yok. Belki sesimi fazla yükseltmiş olabilirim, kimse kusura bakmadım. Belki de o an öyle ifade edilmesi gerekirdi.

VAKA SAYISI ÇOK AZDI 

O günlerde vaka sayısı çok azdı. Sayı şu anki gibi 1000'lerle de ifade edilmiyordu. Dile kolay 4 bine yakın canımız gitti. Kiminin annesi, kiminin ablası, kiminin babası... O kadar hızlı yayılan bir meret ki, kimseye acımıyor maalesef."

Pazar seyircisiz maç oynadık Beşiktaş'la, çarşamba ligler ertelenmeyecek diye resmi açıklama yapıldı. Biz hiçbir türlü antrenman yaptırmadık. Deplasmanda oynayacağımız Rize maçının hakemleri de atandı. Ertesi gün lig erteleme kararı çıktı.