SPOR

Fatih Terim'den ayrılık mesajı: Verdiğim söz Mayıs'ta bitiyor

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor müsabakasının ardından yaptığı açıklamada derin bir yalnızlık hissettiğini vurgulayarak Mayıs ayında görevi bırakabileceğini ima etti.

Galatasaray, Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Penaltılarda gelen galibiyetle ismini çeyrek finale yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları büyük tartışma konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde İrfan Can Kahveci, Visca ve Onyekuru'yu istediğini söyleyerek tüm dikkatini üzerine çeken 67 yaşındaki teknik adam, bugün ise istifa sinyali verdi.

"DERİN BİR YALNIZLIK HİSSETTİM"

Deneyimli hoca transfer sorulunca, "Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Herkes konuşurken, ben de açıkladım. Transferi herkes yazarken bir şey yok, ben söyleyince mi sorun? Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağolsun, canınız sağolsun demek sanırım en doğrusu." cevabını verdi.

Terim'in bu sözlerinin ardından Galatasaray taraftarı, sosyal medya üzerinden #YalnızdeğilsinFatihTerim başlığı altında binlerce mesaj yayınladı.

Yorumlar
Günün Manşetleri