SPOR

Fatih Terim'den Mbaye Diagne kararı

Galatasray'da gösterdiği düşük performansı sebebiyle satılıp satılmayacağı soru işareti olan Mbaye Diagne, antrenmanlarda gösterdiği performans ile teknik direktör Fatih Terim'in takdirini kazanmayı başardı.

Yeni sezonda tek hedefi şampiyonluk olan Galatasaray, çalışmalarına tam gaz devam ederken, futbolcuların forma kapma yarışı da sürüyor.

DİAGNE GÖZ DOLDURDU

Fatih Terim'in gözüne girmek ve formayı kapmak isteyen futbolcular varını yoğunu ortaya koyarken Mbaye Diagne tecrübeli çalıştırıcının güvenini kazandı.

Habertürk'te yer alan habere göre, geçen sezon Club Brugge'de kadro dışı kalan ve Galatasaray'daki geleceği de belirsiz olan Senegalli golcü çalışkanlığıyla Terim'in gözüne girdi. Antrenmanlara erken gelen ve geç çıkan, yeşil sahada da çok çalışan Diagne sarı kırmızılı kulüpte kalacak.

FORVET TRANSFERİNE GEREK KALMADI

Geçen sezon sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zaman zaman santrfor bölgesinde sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu sezonki santrfor rotasyonunu gelecek sezon için yeterli buluyor.

DÖNÜŞÜMLÜ OYNAYABİLİRLER

Radamel Falcao'nun yanı sıra Diagne'nin dönüşü ve Oğulcan Çağlayan takviyesiyle birlikte Terim'in yönetimden santrfor bölgesine transfer istemediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların sezona Falcao, Diagne, Adem Büyük ve Oğulcan rotasyonuyla başlayacağı kaydedildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri