SPOR

Fatih Terim'den Trezeguet talimatı! Galatasaray'a istiyorum!

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, bir dönem Türkiye'de forma giyen Trezeguet'in sarı-kırmızılı formayı giymesi için transfer talimatı verdiği öğrenildi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. koronavirüs sebebiyle müsabakaların ertelendiği bu dönemde Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve yönetim yeni sezon kadro yapılanması için birlikte çalışıyor.

'PEDRO'YU İSTEMEM BANA TREZEGUET LAZIM'

Galatasaray yönetimi, kanat transferi için Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan Pedro'yu gündemine almıştı. Ancak Falcao transferi sonrası "Geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız" diyen Fatih Terim'in ise Pedro'yu veto ettiği ve kanat transferi için Trezeguet'yi istediği öğrenildi.

GEÇEN SEZON DA İSTEMİŞTİ

Takvim'in haberine göre; Terim'in Kasımpaşa'da oynarken de istediği Trezeguet, Aston Villa'nın yolunu tutmuştu. Cimbom bu kez Mısırlı kanat oyuncusuna, İngiltere üzerinden Parçalı formayı giydirmeye çalışacak.

NASIL ALINACAK?

Galatasaray'ın 25 yaşındaki Trezeguet için transfer planı ise satın alma opsiyonlu kiralama. Ancak yazın elde edilecek bonservis gelirine göre direkt satın alma formülü de devreye girebilir.

Yorumlar
Günün Manşetleri