SPOR

Fatih Terim'e babam diyen yıldız Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'da oynadığı dönemde taraftarın ve yönetimin büyük beğenisini toplayan Bruma'nın tekrardan sarı-kırmızılı takıma dönmesi bekleniyor.

Türkiye koronavirüs salgınıyla uğraşırken futbolun profesyonelleri de işlerini yapmaya devam ediyor.

Normal takvimde lig sonuna yaklaşılan şu dönemde transfer çalışmalarının hızlanması bekleniyordu. Kulüpler her ne kadar koronavirüs gündemine odaklansa da transfer çalışmaları da devam ettiriliyor.

Galatasaray bu süreçte bir zamanlar sarı-kırmızılı formayı terleten hızlı kanat oyuncusu Armindo Bruma'yı transfer etmek için harekete geçti.

PSV'DE BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Sarı-kırmızılıların, Lepizig'e 15 milyon euro'ya sattığı ve oradan da PSV'ye transfer olan Armindo Bruma'nın durumu, teknik direktör Fatih Terim'in bilgisi dahilinde kulüp profesyonelleri arasında masaya yatırıldı.

PSV'nin büyük hayal kırıklığı olarak gördüğü Bruma'yı elden çıkarmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.

ONYEKURU'NUN TEKRAR KİRALANMASI ZOR GİBİ DURUYOR

Fotomaç'ta yer alan habere göre Cimbom, öncelikle Henry Onyekuru'yu yeniden kiralamak isterken bu durum şu aşamada zor görünüyor. Zira Monaco, Nijeryalı futbolcuyu bonservisiyle satmayı düşünüyor ve bu nedenle kiralama formülüne sıcak bakmıyor.

ONYEKURU'NUN YERİNE BRUMA GELEBİLİR

Bu nedenle 18 yaşındayken Galatasaray'a katılan ve gelişimi yakından takip edilen Bruma yeniden gündeme girdi. Sarı- kırmızılı profesyonellerin, oyuncu ve menajeri nezdinde girişimlere başladığı, Onyekuru'nun durumunun netleşmesinin ardından görüşmelerin resmiyete döküleceği öğrenildi.

FATİH TERİM İÇİN YAYINLADIĞI MESAJDA ''TÜRKİYE'DEKİ BABAM'' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde corona virüsü testinin pozitif olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü açıklayan Fatih Terim'le çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan yıldız isim, "Hocam,imparator, Türkiye'deki babam...Kalbim ve dualarım sizinle, sizi çok seviyorum" notunu düşmüştü.

Yorumlar
Günün Manşetleri